MEER OVER

HONGAARSE PUNT


Waar de visgraat vloer inmiddels een welbekend patroon is, wordt de vraag naar de Hongaarse punt vloeren steeds groter

Bij een Hongaarse punt vloer liggen de planken onder een hoek van 45 of 60 graden en sluiten de bovenzijden aan elkaar aan. Perfect voor interieurliefhebbers die een bijzondere vloer met een hoogwaardige uitstraling willen voor hun ruimte.

EIGENTIJDS

Vanwege het elegante uiterlijk en de rustige belijning, wordt de Hongaarse punt steeds vaker toegepast in moderne interieurs. De Hongaarse punt vloer bestaat uit planken gelegd in een zogenoemde ‘sergeantstreep’. Het uiteinde van de plank eindigt in een punt. Dit onderscheid de vloer met andere planken en patronen.

IN VERSCHEIDENE KLEUREN VERKRIJGBAAR

De Chevron serie bestaat uit een natuurlijk kleurenpallet.  Door de diverse kleurschakeringen in de vloer ontstaat er een prachtig samenvallend geheel in de ruimte.

GESCHIKT VOOR IEDERE RUIMTE

Een Hongaarse punt vloer geeft rust in de ruimte. Het patroon creëert een dimensie aan uw vloer. Hierdoor kunnen kleine of smalle kamers langer en ruimer aanvoelen door de illusie van meer vloeroppervlak te creëren.

IN DIVERSE PATRONEN TE LEGGEN

De Hongaarse punt uit onze Chevron serie is naast het bekende Hongaarse punt patroon ook als Weense punt mogelijk. De manier van leggen is vergelijkbaar met het visgraat patroon. Door de hoek waaronder de kopse zijden zijn gezaagd, lijkt het net of het visgraatpatroon iets is ingedrukt. Omdat de banen van dit patroon sneller wat breder worden, vanwege de flauwe hoek, passen dit soort vloeren erg mooi in de wat bredere woningen. 

altijd op de hoogte blijven?