HET VERHAAL VAN

THERDEX


Therdex PVC vloeren is een karakteristiek en hoogwaardig PVC merk voor stijlbewuste consumenten en professionals. De producten zijn niet alleen onderscheidend op esthetisch niveau, maar ook als het gaat om milieuvriendelijke eigenschappen. Dat maakt Therdex gewaardeerd onder architecten, designers en interieurliefhebbers die op zoek zijn naar een onderscheidende en duurzame vloer.

tacx 6
1001 VARIANTEN

Brede collectie kleuren, structuren en maatvoeringen.

DSC_4484 - bewerkt
VERNIEUWEND

De collectie is altijd in beweging, constant zijn we op zoek naar vernieuwing.

THE-_dsc0090-pano-Stone-collectie-keuken-Noordwijk-HR-7
EIGENTIJDS

Voor ieder interieur de juiste vloer.

DE BASIS VAN ELK INTERIEUR BEGINT BIJ DE VLOER

De vloer is de ultieme sfeerbepaler en geeft elke ruimte het juiste karakter. Bovendien biedt een vloer jarenlang comfort. De focus bij Therdex PVC vloeren ligt op gebruiksgemak. Dit dankzij het duurzame en slijtvaste materiaal. De vloer is nauwelijks van echt te onderscheiden. U kunt dus rekenen op een luxueuze en stijlvolle PVC vloer waar u jarenlang plezier van heeft.

OPTIMALE MOGELIJKHEDEN DOOR VELE COLLECTIEVERBANDEN

Al onze PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verscheidene formaten en kleuren. Of u nu kiest voor lange planken, een Hongaarse punt of visgraat. Therdex gelooft in de dynamiek van eenheid en eenvoud. Combineer en creëer eindeloos met de PVC vloeren van Therdex.

STERK, LICHT EN RECYCLEBAAR

PVC is een hard en broos product en heeft als basis aardolie (43%) en zout (57%). Door weekmakers toe te voegen wordt de PVC soepel gemaakt. Het is sterk en licht van gewicht. Ook kan het makkelijk worden gerecycled, want het product is op veel verschillende manieren te verwerken. Wilt u meer weten over de opbouw van PVC of over duurzaamheid? Op de pagina's hieronder vindt u meer informatie.

DE VIJF VOORDELEN VAN THERDEX

Een PVC vloer is breed toepasbaar, gaat lang mee én geeft minimale geluidsoverlast. Therdex helpt u bij het maken van de juiste keuze. Ook adviseren we u over het onderhouden van uw vloer. 

NIET VAN ECHT TE ONDERSCHEIDEN

Kiest u voor Therdex, dan kiest u voor een vloer met een natuurgetrouwe uitstraling. De gehele collectie is voorzien van een passende embossing. Dit betekent dat de structuur zichtbaar én voelbaar aanwezig is. Hierdoor zijn de vloeren niet van echt te onderscheiden.

ALTIJD IN MEERDERE VARIANTEN LEVERBAAR

De hele Therdex collectie is verkrijgbaar in meerdere varianten. Dit biedt u uitzonderlijke mogelijkheden om te kiezen en te variëren. De dessins zijn leverbaar in meerdere afmetingen, waardoor u deze perfect kunt combineren. 

FTALAATVRIJ DOOR BIOWEEKMAKERS

Therdex maakt gebruik van verantwoorde en afbreekbare bioweekmakers op basis van sojaolie. Deze weekmakers maken de materie elastisch en flexibel. Ze zijn onschadelijk voor mens en omgeving én biologisch afbreekbaar. Dit is fijn voor mens én milieu.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD ÉN STREEPVRIJ

Alle Therdex PVC vloeren bestaan uit vier lagen. De bovenste lagen beschermen de vloer tegen intensief gebruik, zijn krasbestendig en voorkomen streepvorming. Deze combinatie zorgt voor een makkelijk te onderhouden vloer.

KOSTELOZE EN VRIJBLIJVENDE STALENSERVICE

Ontdek de kleur en ervaar de natuurgetrouwheid van een Therdex PVC vloer. Stalen bestelt u kosteloos en vrijblijvend via deze website. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

COLLECTIEOPBOUW

De collectie is opgebouwd uit dessins, formaten en kleuren. Al deze onderdelen komen samen in series. Benieuwd naar de collectieopbouw? Klik op de button hieronder.

MEER INFORMATIE OVER DE COLLECTIEOPBOUW

VEELGESTELDE VRAGEN

Heeft u een vraag over producten, onze dealers of over het bestellen van stalen? Meer informatie hierover vindt u in onze veelgestelde vragen.

BEKIJK VEELGESTELDE VRAGEN
altijd op de hoogte blijven?