THERDEX IN

DE PRAKTIJK


Nieuwsgierig naar de toepassingsmogelijkheden? Doe inspiratie op! Neem een kijkje in sfeervolle woonhuizen en zakelijke omgevingen.

WONEN IN DE DUINEN


Maison des Dunes, wonen in de duinen! Deze woning onderging een hele transformatie. In het nieuwe ontwerp komen de stijlen hotel chique, Japandi en Mediterraanse sferen bij elkaar tot een harmonieus geheel.

bekijk project

ROYALE KEUKEN


De essentie van elegantie met de extra lange planken als vloer

bekijk project

VLIRDENS | DOORN


Vlirdens koos ervoor om in een buitengebied hun nieuwe kantoor te vestigen. Studio Zebra mocht de inrichting verzorgen van dit kantoor, passend bij de cultuur van Vlirdens; een warm, welkom, nuchter en functioneel interieur.

bekijk project

FUEGO TAPASBAR | HARDERWIJK


In de gezellige binnenstad van Harderwijk vind u tapasbar Fuego. Bij binnenkomst ervaart u de warme en gezellige sfeer van de houten bar en open keuken.

bekijk project

VAN DER VALK HOTEL | SCHIEDAM


In het Van der Valk Hotel te Schiedam kunt u het Rooftop restaurant 16th vinden. Een boutique chic restaurant met een luxe uitstraling en met de warmte en toegankelijkheid zoals we dit kennen van Van der Valk.

bekijk project

WONEN IN EEN OUDE FABRIEK | UTRECHT


Dit herenhuis ademt een hotelchique sfeer. Alles is strak ontworpen met verfijning in de afwerking en een sprekend lichtplan.

bekijk project

PGVZ THUISZORG | KAMPEN


Een nieuw hoofdkantoor, daar hoort een nieuw en passend interieur bij. De rode draad in dit project is afgeleid van de huisstijl van PGVZ Thuiszorg: de kleur groen.

bekijk project

LA MAISON | KROATIË


In het zonnige Istrië (HR) is de prachtige vakantievilla La Maison te vinden. Een mix van warme elementen, natuurlijke materialen en subtiele tinten kenmerken de inrichting van deze sfeervolle en luxe ontworpen villa.

bekijk project

VERWATER GROEP | ROTTERDAM


Het kantoor van Verwater Groep te Rotterdam is volledig opnieuw ingericht door STRK architecture & interior design. 

bekijk project

WALSJÉRÔT | ROTTERDAM


Walsjérôt, de tofste wijnbar! Bij Walsjérôt tap jezelf de overheerlijke wijnen in combinatie met een hapje en een drankje. Dit toffe concept is gelegen in Rotterdam. Het is een hele beleving om hier je eigen wijn te tappen.

bekijk project

TERMEER GROEP HQ | DEN BOSCH


In het gloednieuwe Belvedère kantoorgebouw is het hoofdkantoor van Termeer Group te vinden. De unieke hoekige vorm van het Belvedére gebouw is leidend geweest voor de indeling en vormgeving van het interieur van Termeer Group welke Yksi ontwierp.

bekijk project

JAREN 30 WONING


De mooie elementen van een jaren 30 woning zijn volledig terug gebracht, maar dan wel in een modern jasje. 

bekijk project