VEELGESTELDE

VRAGEN


Heeft u een vraag over producten, onze dealers of over het bestellen van stalen? Meer informatie hierover vindt u in onze veelgestelde vragen.

Dryback pvc is een verlijmde vloer. Deze verlijmde vloer is geluidsdempend en zeer onderhoudsvriendelijk. Voor het plaatsen van een dryback vloer is een geëgaliseerde ondergrond van groot belang. Dryback is daarbij geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik, maar ook voor projectmatige toepassingen.

Rigid Click is een slimme montageoplossing en maakt het gebruik van lijm overbodig. De planken of tegels worden gemakkelijk in elkaar geklikt met een betrouwbaar Uniclic kliksysteem. 

BEKIJK ONZE RIGID CLICK VLOEREN

PVC en laminaat lijken in eerste instantie behoorlijk op elkaar. Toch is er groot verschil tussen deze twee vloeren. PVC is gemaakt van kunststof, laminaat is gemaakt van hdf-lagen, dit zijn samengeperste houtvezels.

Een PVC vloer is vochtbestendig, reduceert geluid en kan toegepast worden in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast beschikt een PVC vloer over een PU laag, dit zorgt voor bescherming van de vloer waardoor een PVC vloer jaren meegaat.

BEKIJK INFORMATIE OVER DE PRODUCTOPBOUW

De gehele collectie van Therdex is afgewerkt met een v-groef (ook bekend als vellingkant). Dit houdt in dat de planken en tegels rondom op een subtiele manier schuin zijn afgesneden, waardoor de individuele planken en tegels extra worden benadrukt.

*m.u.v. basic serie (2mm)

Ja, Therdex PVC vloeren kunnen worden aangebracht in een omgeving die een oppervlakte temperatuur heeft tot 27ºC. Klik hier voor meer informatie over het opstartprotocol van vloerverwarming.

BEKIJK OPSTARTPROTOCOL

Bij registered embossed vloeren volgt de voelbare structuur het design van de filmlaag. Zitten er noesten in de vloer? Dan kan je deze ook daadwerkelijk voelen. Registered embossed geeft een vloer de meest realistische em voelbare structuur.

Bij universal embossed vloeren volgt de voelbare structuur niet het design van de filmlaag. De noesten en kenmerkende structuren zijn wel voelbaar maar in mindere mate als bij een registerd embossed plank.

Weekmakers maken de PVC planken flexibeler. Door deze toevoeging zijn de planken buigzaam. HIerdoor kan bijvoorbeeld de vloer gemakkelijker gelegd worden.

BEKIJK MEER INFORMATIE OVER DUURZAAMHEID

Ja, het aanvragen van stalen is gratis en geheel vrijblijvend.

ONTDEK DE GEHELE COLLECTIE

Via onderstaande button komt u bij alle dealers gevestigd in Nederland.

VIND UW DEALER

Een premium dealer beschikt over de uitgebreidste collectie vloeren van Therdex. Deze dealers hebben kennis van al onze producten en kunnen u deskundig adviseren over zowel de vloer als het realiseren van de vloer.

BEKIJK PREMIUM DEALERS