7001 (11).jpg

DUURZAAM

VERANTWOORD


HET MILIEU IS TOPPRIORITEIT

De vloer is één van de meest beeldbepalende factoren in het interieur. Juist daarom is het belangrijk om een weldoordachte keuze te maken. Die keuze gaat om veel meer dan alleen de stijl en uitstraling van de vloer. Kiest u voor een Therdex PVC vloer, dan kiest u voor een topproduct dat ook nog eens heel duurzaam is.

WAT IS PVC?

PVC is een hard en broos product op basis van aardolie (43%) en zout (57%). Therdex PVC-vloeren worden soepel gemaakt door het toevoegen van bio weekmakers. Het resultaat: een lichte, sterke en vooral duurzame PVC vloer.

HOE DUURZAAM IS PVC?

Bij het leveren van een PVC vloer hoort ook de zorg voor het milieu. Het milieu is van ons allemaal, waar ook ter wereld. Hier horen we op een zorgvuldige wijze mee om te gaan. Daarom hecht Therdex hier veel waarde aan.

Als u kiest voor een PVC vloer, dan kiest u voor een sterke en stijlvolle vloer die lang meegaat. Een PVC vloer is in dat opzicht dus heel duurzaam. Bij Therdex maken we uitsluitend gebruik van veilige bio weekmakers. Dit is een weekmaker die gemaakt uit duurzame sojaolie. Onze bio-weekmaker is daardoor biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor mens en omgeving.

CERTIFICERINGEN

Bij het leveren van een topproduct hoort ook de zorg voor het milieu. Het milieu is van ons allemaal, waar ook ter wereld. Wij gaan daar graag zorgvuldig mee om. Daarom hechten we veel waarde aan het testen en keuren van onze producten. Onze vloeren voldoen aan onze hoogste milieu- en gezondheidseisen wereldwijd. De diverse labels en duurzaamheidscertificaten vormen daarvan het tastbare bewijs.

BEKIJK ALLE CERTIFICERINGEN