7001 (11).jpg

DUURZAAM

VERANTWOORD


HET MILIEU IS TOPPRIORITEIT

De vloer is een van de meest beeldbepalende factoren in het interieur. Juist daarom is het belangrijk om een weldoordachte keuze te maken. Die keuze gaat om veel meer dan alleen de stijl en uitstraling van de vloer. Kiest u voor een Therdex PVC vloer, dan kiest u voor een topproduct in alle opzichten waarin duurzaamheid een grote rol speelt.

WAT IS PVC?

PVC is een hard en broos product op basis van aardolie (43%) en zout (57%). Therdex PVC vloeren worden soepel gemaakt door het toevoegen van bio-weekmakers. Dit resulteert tot een lichte, sterke en vooral duurzame PVC vloer.

HOE DUURZAAM IS PVC?

Bij het leveren van een PVC vloer hoort ook de zorg voor het milieu. Het milieu is van ons allemaal, waar ook ter wereld. Hier horen we op een zorgvuldige wijze mee om te gaan. Daarom hecht Therdex hier veel waarde aan.

Als u kiest voor een PVC vloer dan kiest u voor een sterke en stijlvolle vloer die lang meegaat. Een PVC vloer is in dat opzicht dus heel duurzaam. Bij Therdex maken we uitsluitend gebruik van veilige bio-weekmakers. Dit is een weekmaker welke gemaakt is uit duurzame sojaolie. Bio-weekmakers zijn hierdoor biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor mens en omgeving.

CERTIFICERINGEN

Bij het leveren van een topproduct hoort ook de zorg voor het milieu. Het milieu is van ons allemaal, waar ook ter wereld. Hier horen we op een zorgvuldige wijze mee om te gaan. Daarom hechten wij veel waarde aan het testen en keuren van onze producten. Onze vloeren voldoen aan onze hoogste milieu- en gezondheidseisen wereldwijd. De verschillende labels en duurzaamheidscertificaten die onze producten dragen vormen daarvan een tastbaar bewijs.

BEKIJK ALLE CERTIFICERINGEN