DE VIJF VOORDELEN VAN THERDEX

Een PVC vloer is breed toepasbaar, gaat lang mee én geeft minimaal geluidsoverlast. Therdex biedt passende service voor het maken van uw keuze en het onderhouden van uw vloer.

NIET VAN ECHT TE ONDERSCHEIDEN

Kiest u voor Therdex, dan kiest u voor een vloer met een natuurgetrouwe uitstraling. De gehele collectie is voorzien van een passende embossing. Dat betekent dat de structuur zicht- en voelbaar aanwezig is. Hierdoor zijn de vloeren niet van echt te onderscheiden.

ALTIJD IN MEERDERE VARIANTEN LEVERBAAR

De gehele collectie is verkrijgbaar in meerdere varianten. Dit biedt uitzonderlijke mogelijkheden. De dessins zijn beschikbaar in meerdere afmetingen waardoor deze perfect gecombineerd kunnen worden. 

FTALAAT VRIJ DOOR BIOWEEKMAKERS

Therdex maakt gebruik van verantwoorde en afbreekbare bioweekmakers op basis van sojaolie. Deze weekmakers maken de materie elastisch en flexibel. Deze weekmakers zijn onschadelijk voor mens en omgeving én daarnaast biologisch afbreekbaar. Dit is belangrijk voor u, voor ons en vooral voor het milieu.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD ÉN STREEPVRIJ

Alle Therdex PVC vloeren bestaan uit vier lagen. De bovenste lagen beschermen de vloer tegen intensief gebruik, zijn krasbestendig en voorkomen streepvorming. Deze combinatie biedt een makkelijk onderhoudbare vloer; eenvoud en gemak.

KOSTELOZE EN VRIJBLIJVENDE STALENSERVICE

Ontdek de kleur en ervaar de natuurgetrouwheid van een Therdex PVC vloer. Stalen kunnen geheel kosteloos en vrijblijvend besteld worden via onze website. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.