OPBOUW

COLLECTIE


Therdex heeft een uitgebreide en gevarieerde collectie PVC vloeren. Met als basis onze visgraat, lange plankenHongaarse punt, Weense punttegels en geweven PVC vloeren. Deze patronen zijn onderverdeeld in series en vloersoorten. Een serie heeft hetzelfde dessin en is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Een vloersort geeft de manier van leggen aan. 

SERIES

Elke vloer behoort tot een serie. Hierdoor is elke vloer beschikbaar in meerdere kleuren en formaten. Dit biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor uw interieur: alles kan worden gecombineerd.

 

Bekijk de brochure om de series in te zien of bekijk het serieoverzicht via de buttonlink.

BEKIJK HET SERIEOVERZICHT

PATRONEN

De collectie van Therdex PVC vloer is beschikbaar in meerdere patronen: visgraat, lange planken, Hongaarse punt, Weense punt, tegels en geweven pvc. Elk patroon heeft een ander formaat en is beschikbaar in meerdere kleuren. Veel patronen zijn aan elkaar verbonden met collectieverbanden.

Bekijk de collectieverbanden om te zien welke vloeren aan elkaar verbonden zijn qua kleur. Dankzij deze collectieverbanden kunt u de vloer op unieke manieren leggen, zoals band en bies. 

VLOERSOORTEN

PVC biedt unieke mogelijkheden voor meerdere vloersoorten. We bieden drie vloersoorten aan: Dryback, Rigid Click en loose lay.

Bij een Dryback vloer wordt de vloer verlijmd op een geëgaliseerde vloer. Een Rigid Click vloer is een slimme montageoplossing die lijm overbodig maakt. De planken en tegels worden gemakkelijk in elkaar geklikt met een betrouwbaar kliksysteem. Bij loose lay worden de planken en tegels los op de grond gelegd. Dit kan door het gewicht van de vloeren.