DE BASIS VAN IEDER INTERIEUR

BEGINT BIJ DE VLOER


De vloer is de ultieme sfeerbepaler en voorziet de ruimte van het juiste karakter. Daarnaast biedt de vloer jarenlang comfort. Iedereen voelt zich thuis in een ander interieur, van Scandinavisch tot industrieel. Ontdek de verschillende woonstijlen en start met een goede vloer als basis om van uw huis echt een thuis te maken.

THERDEX IN DE PRAKTIJK
BASIC

Eenvoud en comfort zijn een goede basis voor een basic woonstijl. Breng comfort aan de ruimte toe door vast te houden aan een naturel kleurenpallet. Lange planken geven een tijdloos effect aan de ruimte. Krachtig door eenvoud.

KLASSIEK

De kunst van een klassieke woonstijl is het afwisselen van design en stoere materialen met klassieke kleuren. Werk de ruimte af met een vloer met een band (optioneel met bies). Deze afwerking oogt klassiek en brengt een extra exclusief effect.

MODERN

Sereniteit en klasse typeren de moderne woonstijl. Strakke lijnen en prominente objecten trekken de aandacht door het gebruik van neutrale kleuren zoals zwart, wit, beige of grijs. Om deze eenheid te bewaren, passen licht eiken vloeren perfect in de modern gestylde ruimtes. 

INDUSTRIEEL

Robuust is het sleutelwoord voor een industriële woonstijl. Bij deze stijl wordt er veel gebruikt gemaakt van onbewerkte materialen zoals metaal en zijn constructiedetails aanwezig. Een stoere betonlook vloer maakt de sfeer helemaal af.

SCANDINAVISCH

Geïnspireerd op woningen uit Scandinavië, waar de dagen in deze  landen zijn redelijk kort zijn, wordt veel licht in het interieur erg belangrijk gevonden. Het gebruik van een minimalistische uitstraling in combinatie met zachte kleuren en natuurliijke materialen creëert een grotere en vooral lichte ruimte.

HOTEL CHIQUE

De opgeruimde luxe uitstraling met het gebruik van hoogwaardige materialen is een lust voor het oog. Het gebruik van zachte velvet stoffen in combinatie met materialen als marmer en messing kunnen niet ontbreken in deze stijl. Dankzij het gebruik van een visgraat vloer komt net als de rest van de materialen en kleuren de ruimte helemaal tot leven.

LANDELIJK

Puur natuur. Basic materialen zorgen voor sfeer, warmte en een zekere soberheid. De simpele vormgeving laat de ruimte spreken. Zoek balans tussen kleuren, vormen en lijnen en speel met het contrast tussen open en dicht, dan zal een landelijke woonstijl nooit vervelen.

BOHEMIAN

Durf te verassen met exotische prints, rijke materialen, een vleugje vintage en vooral heel veel warmte. Wijk af van gebaande paden en kies voor een bonte en unieke woonstijl. Deze mix van stijlen komt voort uit verschillende werelddelen. Verzegel deze stijl door een donkere vloer als startpunt te gebruiken.

ECLECTISCH

Mooie lijnen, iconische meubels en zorgvuldig af- en uitgewerkte details typeren de gedrufde eclectische woonstijl. Originele patronen en structuren geven de gewenste ruimte een uitzonderlijk karakter. De Design serie sluit hier goed bij aan. De vormgeving van deze vloer is verassend en vernieuwend.