OPBOUW

COLLECTIE


Visgraat, lange plankenHongaarse punt, tegels en geweven pvc zijn de basis van de collectie van Therdex PVC vloeren. Deze patronen zijn onderverdeeld in series en verscheidene vloersoorten. Een serie heeft hetzelfde dessin welke verkrijgbaar zijn in verscheidene kleuren en formaten. Een vloersoort geeft de manier van leggen aan.

SERIES

Elke vloer behoort tot een serie. Hierdoor is elke vloer beschikbaar in meerdere kleuren en formaten. Dit biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor uw interieur, alles kan gecombineerd worden.

 

Bekijk de brochure om eenvoudig de series in te zien of bekijk het serieoverzicht via de button links.

BEKIJK HET SERIEOVERZICHT

PATRONEN

De collectie van Therdex PVC vloer is beschikbaar in meerdere patronen, namelijk: visgraat, lange planken, Hongaarse punt, tegels en geweven pvc. Elk patroon heeft een ander formaat en is beschikbaar in meerdere kleuren. Veel patronen zijn aan elkaar verbonden door middel van collectieverbanden.

Bekijk de collectieverbanden om te zien welke vloeren aan elkaar verbonden zijn qua kleur. Deze collectieverbanden ervoor dat de vloer op unieke manieren gelegd kan worden zoals bijvoorbeeld band en bies. 

VLOERSOORTEN

PVC biedt unieke mogelijkheden voor meerdere vloersoorten. Therdex PVC vloeren biedt drie vloersoorten aan: dryback, Rigid Click en loose lay.

Bij een dryback vloer word de vloer verlijmd op een geëgaliseerde vloer. Een Rigid Click vloer is een slimme montageoplossing en maakt het gebruik van lijm overbodig. De planken en tegels worden gemakkelijk in elkaar geklikt met een betrouwbaar kliksysteem. Bij loose lay worden de planken en tegels los op de grond gelegd, dit is mogelijk door het gewicht van de vloeren.