HET VERHAAL VAN

THERDEX


Therdex PVC vloeren is een karakteristiek en hoogwaardig PVC-merk dat zich focust op stijlbewuste consumenten en professionals. De producten zijn niet alleen onderscheidend op esthetisch niveau, maar ook als het gaat om milieuvriendelijke eigenschappen. Dat maakt Therdex gewaardeerd onder architecten, designers en interieurliefhebbers die op zoek zijn naar een onderscheidende en duurzame vloer.

tacx 6
1001 VARIANTEN

Brede collectie van kleuren, structuren en maatvoeringen

DSC_4484 - bewerkt
VERNIEUWEND

De collectie is altijd in beweging, constant opzoek naar vernieuwing

THE-_dsc0090-pano-Stone-collectie-keuken-Noordwijk-HR-7
EIGENTIJDS

Voor elk interieur de juiste vloer

DE BASIS VAN IEDER INTERIEUR BEGINT BIJ DE VLOER

De vloer is de ultieme sfeerbepaler en voorziet de ruimte van het juiste karakter. Daarnaast biedt de vloer jarenlang comfort. De focus bij Therdex PVC vloeren ligt op gebruiksgemak door middel van de duurzame en slijtvaste materie. Door een vloer die nauwelijks van echt te onderscheiden is wordt er een luxueuze en stijlvolle PVC vloer gewaarborgd.

OPTIMALE MOGELIJKHEDEN DOOR VELE COLLECTIEVERBANDEN

Of u nu kiest voor lange planken, een hongaarse punt of visgraat; al onze PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verscheidene formaten en kleuren. Therdex gelooft in de dynamiek van eenheid en eenvoud. Combineer en creëer eindeloze mogelijkheden met de PVC vloeren van Therdex.

MEER INFORMATIE OVER PVC

PVC is een hard en broos product en heeft als basis aardolie (43%) en zout (57%). Door weekmakers toe te voegen wordt de PVC soepel gemaakt. Het is sterk en licht van gewicht. Ook kan het makkelijk gerecycled worden, want het is op veel verschillende manieren te verwerken. Wilt u meer te komen over de opbouw van PVC of over duurzaamheid? Op onderstaande pagina's vindt u meer informatie.

DE VIJF VOORDELEN VAN THERDEX

Een PVC vloer is breed toepasbaar, gaat lang mee én geeft minimale geluidsoverlast. Therdex biedt passende service voor het maken van uw keuze en het onderhouden van uw vloer.

NIET VAN ECHT TE ONDERSCHEIDEN

Kiest u voor Therdex, dan kiest u voor een vloer met een natuurgetrouwe uitstraling. De gehele collectie is voorzien van een passende embossing. Dat betekent dat de structuur zicht- en voelbaar aanwezig is. Hierdoor zijn de vloeren niet van echt te onderscheiden.

ALTIJD IN MEERDERE VARIANTEN LEVERBAAR

De gehele collectie is verkrijgbaar in meerdere varianten. Dit biedt uitzonderlijke mogelijkheden. De dessins zijn beschikbaar in meerdere afmetingen waardoor deze perfect gecombineerd kunnen worden. 

FTALAAT VRIJ DOOR BIOWEEKMAKERS

Therdex maakt gebruik van verantwoorde en afbreekbare bioweekmakers op basis van sojaolie. Deze weekmakers maken de materie elastisch en flexibel. Deze weekmakers zijn onschadelijk voor mens en omgeving én daarnaast biologisch afbreekbaar. Dit is belangrijk voor u, voor ons en vooral voor het milieu.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD ÉN STREEPVRIJ

Alle Therdex PVC vloeren bestaan uit vier lagen. De bovenste lagen beschermen de vloer tegen intensief gebruik, zijn krasbestendig en voorkomen streepvorming. Deze combinatie biedt een makkelijk onderhoudbare vloer; eenvoud en gemak.

KOSTELOZE EN VRIJBLIJVENDE STALENSERVICE

Ontdek de kleur en ervaar de natuurgetrouwheid van een Therdex PVC vloer. Stalen kunnen geheel kosteloos en vrijblijvend besteld worden via onze website. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

COLLECTIEOPBOUW

De collectie is opgebouwd uit dessins, formaten en kleuren. Al deze onderdelen komen samen in series. Benieuwd naar meer informatie over de collectieopbouw? Klik dan op onderstaande button.

MEER INFORMATIE OVER DE COLLECTIEOPBOUW

VEELGESTELDE VRAGEN

Heeft u een vraag over producten, onze dealers of over het bestellen van stalen? Meer informatie hierover vindt u in onze veelgestelde vragen.

BEKIJK VEELGESTELDE VRAGEN
altijd op de hoogte blijven?