Therdex_Authentic 7563 (11).jpg

THERDEX IN COMBINATIE MET

VLOERVERWARMING


Ontdek de comfortabele combinatie tussen Therdex en vloerverwarming. Dankzij de optimale warmtegeleiding zijn onze vloeren goed geschikt voor vloerverwarming. De opbouw van de pvc planken zorgt voor een lage weerstand, waardoor de warmte moeiteloos wordt doorgegeven aan de ruimte. Ervaar de synergie van comfort, elegantie en een behaaglijke warmte met Therdex vloeren met vloerverwarming.

SOORTEN VLOERVERWARMING

Bij Therdex onderscheiden we twee soorten vloerverwarming, namelijk traditionele- en elektrische vloerverwarming.

TRADITIONELE VLOERVERWARMING

Traditionele vloerverwarming is een duurzaam verwarmingssysteem waarbij warm water door buizen onder de vloer wordt geleid. Het zorgt voor een gelijkmatige en behaaglijke warmte in de ruimte, doordat het warme water stralingswarmte afgeeft aan de pvc vloer.

Therdex kan worden aangebracht op een vloer met traditionele vloerverwarming die een oppervlakte temperatuur heeft tot 27graden. In dekvloeren waarin vloerverwarming is opgenomen, kan scheurvorming ontstaan. Om het risico op scheurvorming zoveel mogelijk te beperken, is het noodzakelijk de vloerverwarming langzaam en met regelmaat op temperatuur te brengen. Het is raadzaam daarvoor ons opstook- en afkoelprotocol te hanteren.

ELEKTRISCHE VLOERVERMWARMING

Ook kan een Therdex vloer aangebracht op worden op elektrische vloerverwarming. Elektrische vloerverwarming is een efficiënt verwarmingssysteem dat onder de vloer wordt geplaatst met behulp van elektrische verwarmingskabels of matten. Het zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte en kan eenvoudig worden geregeld met een thermostaat.

Belangrijk voor het aanbrengen van een elektrische vloerverwarming is het gebruik van de juiste materialen met betrekking tot de ondervloer. Bespreek dit daarom vooraf goed met jouw leverancier.