MEER OVER

TEGELS


Creëer de uitstraling van een tegelvloer, met de comfortabele eigenschappen van PVC

De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende dessins, van natuurgetrouwe uitstralingen tot sprekende patronen. De PVC tegels bieden rust dankzij het gemak in onderhoud.

REALISTISCHE UITSTRALING

De uitstraling van betonlook tegels brengen een industriële en serene sfeer met zich mee. Kleur en structuur vallen niet van echt natuursteen te onderscheiden. Daarnaast is een sprekende print ook verkrijgbaar in tegel formaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze Design serie voor meer informatie.

IN VERSCHILLENDE FORMATEN VERKRIJGBAAR

Het unieke grote formaat van 100 x 100 cm tegels zorgt voor een ruimtelijk effect in elk gewenste ruimte. Daarnaast bevat onze Amato collectie tegels in formaten van 91 x 45 cm en 91 x 91 cm. De tegels van de Design serie zijn verkrijgbaar in het formaat 45 x 91 cm.

COMFORT VAN PVC

PVC tegels voelen comfortabel aan door de eigenschappen van PVC. De tegels bevatten aangename loop- en geluidsdemping, en zijn overigens perfect te combineren met vloerverwarming.

BREED INZETBAAR

PCV tegels breken niet, wat het transport en leggen van de vloer extra aantrekkelijk maakt. De tegels zijn een stuk lichter als natuursteen. De tegels uit de Loose Lay serie bieden gemak en comfort door de snelle en eenvoudige manier van leggen. Vanwege het gewicht worden de tegels los gelegd. Hierdoor is deze serie ideaal geschikt voor projectmatige doeleinden.

altijd op de hoogte blijven?