Stalen service.jpg

VEELGESTELDE VRAGEN

OVER ONZE SERVICE


Ja, het aanvragen van stalen is gratis en geheel vrijblijvend.

ONTDEK DE GEHELE COLLECTIE

Op werkdagen voor 15.00 uur stalen besteld, is nog dezelfde dag verzonden. Bestel alleen wat nodig is; efficient en duurzaam!

De stalen hoeven niet geretourneerd te worden. Indien u dit toch wenst, kunt u de stalen bij uw dichtbijzijnde dealer retourneren. 

BEKIJK DEALERS

Via onderstaande button komt u bij alle dealers gevestigd in Nederland.

VIND UW DEALER

Een premium dealer beschikt over de uitgebreidste collectie vloeren van Therdex. Deze dealers hebben kennis van al onze producten en kunnen u deskundig adviseren over zowel de vloer als het realiseren van de vloer.

BEKIJK PREMIUM DEALERS

De vloer moet worden aangebracht door een bedrijf dat geregistreerd is bij Therdex PVC vloeren. Opleiding en certificering overeenkomstig met Therdex Legadviezen.  Elk legpatroon en product vraagt om een eigen aanpak. Download hier per vloersoort de juiste leginstructies.

BEKIJK LEGADVIES

Creëer eindeloze mogelijkheden met de PVC vloeren van Therdex. Het formaat van de visgraat en Hongaarse punt planken bieden ruimte voor creativiteit. Combineer eigen design en identiteit. 

BEKIJK LEGPATRONEN

Band en bies is een afwerkingsmethode van de vloer. Deze afwerking oogt klassiek en brengt een extra exclusief effect. De rand tussen de vloer en de wand heet de band. De bies is een smalle strook welke de band en vloer scheidt. Deze biesrand heeft een contrasterende kleur en accentueert de patronen van de vloer. 

LEGVERBANDEN EN AFWERKING

Ja, Therdex PVC is geschikt als trapbekleding. Al de PVC voordelen kunt u ook op uw trap toepassen. Al onze PVC vloeren zijn onderhoudsarm, wat inhoudt dat u enkel de trap hoeft af te nemen met een licht vochtige doek. U hoeft de trap niet te oliën of te schuren.