CERTIFICERINGEN


Bij het leveren van een topproduct hoort ook de zorg voor het milieu. Het milieu is van ons allemaal, waar ook ter wereld. Hier horen we op een zorgvuldige wijze mee om te gaan. Daarom hechten wij veel waarde aan het testen en keuren van onze producten. Onze producten voldoen vanzelfsprekend aan de verplichte labels, maar naast deze verplichte labels laten wij onze producten ook testen bij testinstituten die niet verplicht zijn.

Certificeringen7
HEALTH PRODUCT DECLARATION COLLABORATIVE

HPDC is een onafhankelijke instantie die zorgt voor een verslag van de inhoud van de materialen. Via HPD rapporteert de productie wat de gebruikte producten zijn en welke risico's de consument moet kennen. Therdex is in het bezit van 'De Gezondheidsproductieverklaring'. 

FloorScore_SCS_4C-1.jpg
FLOORSCORE

FloorScore test en certificeert alle harde vloeren en vloerlijmen. Zij zorgen ervoor dat de producten voldoet aan de eisen voor de uitstoot van binnenluchtkwaliteit. Alles Therdex vloeren zijn FloorScore gecertificeerd voor lage VOC (Volatile Organic Compounds).

Certificeringen4
MILIEUPRODUCTVERKLARING (EPD)

EPD is een uitgebreid rapport, waarin staat hoe een product gedurende het levenscyclus het milieu beïnvloedt. Het EPD is in overeenstemming met de normen die zijn ontwikkeld door ISO. Alle Therdex vloeren zijn door derden gecontroleerd op EPD's van UL Environment.

Certificeringen6
LEADER IN ENERGY AND ENVIRONMENTAL DESIGN

LEED staat voor groene gebouwen met de beste bouwstrategieën. Wanneer een brouwproject voldoende aan de voorwaarden voldoet, komen zij in aanmerking voor LEED-certificaten. Therdex is FloorScore, EPD en HPD gecertificeerd. Dat betekent dat men door het gebruik van Therdex vloeren in architectuur- en ontwerpprojecten in aanmerking komen voor LEED.

Certificeringen
INDOOR AIR COMFORT GOLD

Door aan alle eisen te voldoen, creëert een bedrijf een gezond binnenmilieu. Hiervoor staat het Eurofins-label. Onze vloeren voldoen aan de hoogste gezondheids- en productnormen, volgende criteria van wereldwijd toonaangevende bouworganisaties zoals: agBB, VOC emissieklasse A, BREEAM Internat. De inspecties in de fabriek gaan volgens DIN 18200, de VOC test volgens EN 16516 en de ISO 16000 serie.

Certificeringen2
ECO+ FTALAATVRIJE BIO-BASED CONTENT

Bij Therdex wordt gebruik gemaakt van een biologische weekmaker op basis van sojaboonolie. Dit is een ftalaat vervanger. Hierdoor gebruikt Therdex geen ftalaten en is daarom voorzien van het Eco+ ftalaatvrij certificaat.

Certificeringen3
TÜV PROFICERT PREMIUM

Het TÜV Proficert Premium certificaat garandeert dat er aan de hoogste eisen van Europa wordt voldaan. Hierbij gaat het om de productkwaliteit en het voldoen van alle emissie eissen van verschillende ecolables. De producten en de productie in de fabriek worden regelmatig getest op kwaliteit, veiligheid en gezondheidsbescherming.

Certificeringen10
ISO 9001

De ISO 9001-norm is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. De norm geeft richtlijnen aan een goed kwaliteitsmanagement en geeft aan waar een goed systeem aan moet voldoen.

Certificeringen9
ISO 4001

De ISO 4001 norm bestaat uit internationaal geaccepteerde eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem wordt gebruikt om voor een organisatie een passend milieubeleid te ontwikkelen.