Ontdek onze

VISGRAAT-PVC-VLOEREN


De visgraatvloer werd eeuwen geleden al gelegd

Wilt u een duurzame vloer met een exclusieve uitstraling? Kies voor een visgraat pvc vloer. Het visgraatpatroon zorgt voor een tijdloze sfeer in huis. De lange levensduur is onder meer te danken aan de harde PU beschermlaag. Wilt u de visgraatvloer kunnen hergebruiken? Kies dan voor één van onze Rigid Click visgraatvloeren.

SFEERVOL EN TIJDLOOS

De visgraatvloer werd eeuwen geleden al gelegd. Het visgraatpatroon geeft een zeer exclusieve uitstraling aan de vloer. Door de eigenschappen van de PVC vloeren, zoals de harde PU beschermlaag, heeft de visgraat vloer een lange levensduur. Hergebruik de visgraatvloer door te kiezen voor één van onze Rigid Click visgraatvloeren.

VERSCHILLENDE KLEUREN EN FORMATEN

Bij Therdex heeft u keuze uit talrijke kleuren en verschillende dessins. Volop keuze dus in visgraatvloeren. Onze vloeren zijn bovendien leverbaar in diverse afmetingen. Dat biedt u een scala aan mogelijkheden. De Tapis-serie bestaat uit verfijnde planken van 10x40 cm. Bij de planken van de premium serie past de breedte vier keer in de lengte. De vloer kan daardoor in allerlei structuren worden verlegd. Ook kunt u spelen met de legrichting van de visgraatvloer, totdat u het gewenste effect hebt bereikt.

BAND EN BIES

Band en bies worden vaak gebruikt om de vormen van de kamer en de vloer goed uit te laten komen. De band zorgt voor een natuurlijke omlijsting van de visgraatvloer. De bies is een contrasterende rand die de patronen en het oppervlak van de vloer extra accenteert.

VERKRIJGBAAR IN DRYBACK EN RIGID CLICK

Veel van onze visgraatvloeren zijn zowel Dryback als Rigid Click verkrijgbaar. Dryback PVC is een verlijmde vloer. Voor het plaatsen is een geëgaliseerde ondergrond van groot belang. Rigid Click is een slimme montageoplossing en maakt het gebruik van lijm overbodig.

altijd op de hoogte blijven?