0
    Laatst toegevoegde stalen:
  • Geen stalen geselecteerd.

Ervaar Therdex

Het “hout-gevoel ...”

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt ​​je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan? Het geheim van de Therdex vloeren.

De 10 Therdex voordelen:
1. zeer natuurgetrouwe houtbenadering
2. bio weekmakers (ftlaatvrij)
3. onderhoudsarm
4. lange levensduur
5. toepasbaar in vochtige ruimte
6. geschikt voor vloerverwarming
7. geen streepvorming
8. aangename loop-geluidsdemping
9. harde, mat PU-beschermingslaag
10. maar liefst 15 jaar garantie*

het milieu is topprioriteit

De vloer is een van de meest beeldbepalende factoren in het interieur.

Er zijn echter meer factoren van belang voor het maken van de juiste keuze. Met een Therdex PVC Vloer kiest u voor een topproduct. Een topproduct in alle opzichten.
Kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekende factor. Het milieu is van ons allemaal. Waar ook ter wereld. Daarom hechten wij waarde aan het testen en keuren van onze producten op alle niveaus.Verplichte labels, maar ook testinstituten die niet verplicht zijn maar wel een weergave zijn van de perfectie in dit opzicht.
Belangrijk: Therdex PVC Vloeren zijn voorzien van bio-weekmakers, dus ftlaatvrij . Dat is een belangrijke punt, voor ons, voor u en vooral voor het milieu.

Overzicht:
– CE EN649
– HPD (Health Product Declaration)
– FloorScore
– Eco+ (ftlaatvrij / bioweekmakers)
– Leed
– UL Certified
– Émissions Dans Láir Intérieur: A+
– ISO 9001 / 14001
– AGBB

Alsof je het hout ruikt

Voelbare natuur
registered embossed

De term registered embossed komt nogal eens voor bij Therdex. Dit staat voor de zeer verfijnde techniek om ervoor te zorgen dat de houtstructuur tastbaar aanwezig is. Vraag de stalen gratis aan en voel en beleef hoe natuurgetrouw een Therdex vloer is.

Onderhoudsarm

Gemak dient de mens. Niemand die dat ontkennen zal. De Therdex PVC vloeren zijn standaard voorzien van een harde, matte PU laag. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd. Stofzuigen en/of dweilen is voldoende. Makkelijker kan het toch niet!

Demping loopgeluid

Dempen van loopgeluid staat synoniem aan wooncomfort. Hout en laminaat “klost” als je erover loopt. Een Therdex PVC vloer dempt het loopgeluid. Bij toepassing in een appartement is dit zelfs een vereiste. Een Therdex PVC vloer dempt loopgeluid met ca. 5 dB(A).

15 jaar garantie*

Hoe bewijs je dat een Therdex PVC vloer een kwaliteitsvloer is? Door dit gewoon te garanderen! Op elke Therdex vloer krijgt u 15 jaar garantie*.
* Dit geldt voor de Therdex Premium en Regular, bij normaal gebruik. Garantie op Therdex Basic is 10 jaar bij normaal gebruik.

Projectmatig gebruik? Vraag naar de voorwaarden.

Breed toepasbaar

Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van toepassingen toepassingen: Woonkamer, douche / badkamer, overloop, keuken, kantoor, gezondheidszorg, slaapkamer, onderwijs, showrooms, restaurants enz. Mocht u vragen hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op met de Therdex servicedienst.